2015. június 7., vasárnap

Elindult a cigányblogger


Orbánnak egyszer el kell számolnia az ellopott országgal. Egyszer el kell számolnia a magyarokat végletekig megosztó politikájával. Egyszer el kell számolnia az európai értékrendet semmibevevő uszító szavaival. Egyszer menekülni fog a nép haragja elől.
Majd meglátjuk, akkor mi lesz a véleménye a menekültekről. Majd meglátjuk, akkor mi lesz a véleménye a halálbüntetésről. Mi úgy szeretnénk európai országban élni, hogy nem hagyjuk el szülőhazánkat. Ezért létrehozzuk azt a politikai közösséget, amelyik leváltja Orbánt, és elszámoltatja galád tetteivel. Orbán pedig menekülni fog. Bár nem gazdasági okokból, és nem az életét kockáztatva, hanem a köztörvényes bűnözőknek kijáró méltányos eljárás elől.

A félelem országában élünk! Hagyjuk, hogy a maffiafőnök azt tegyen velünk, amit akar. Elveszi a pénzünket, iskoláinkat, köztársaságunkat, elüldözi fiataljainkat.
 

Mindenkinek!
Mindenkinek joga van az egyenlő bánásmódhoz. Joga van ahhoz, hogy ügyében ne szenvedjen hátrányos megkülönböztetést valamely védett tulajdonsága miatt



Gyáva népnek nincs hazája !!!!



Nap mint -nap csak a brutalitás, csak az erőszak , a hírekben! Saját családtagjukat irtják ki az emberek .Az emberi élet mára már nem szent , és nem számít!

 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése