2015. június 9., kedd

Aktuális Agyamentség


 

1. megtudhattuk a mai hírekből, hogy a kéményseprést "kiszervezik" a katasztrófavédelemhez.
Azt eddig is tudtuk, hogy a közmunkák rendszere a belügy-minisztériumhoz tartozik, a kéményseprés majd a katasztrófavédelemhez. 
A sor folyatódik, a leépülő egészségügyben orvosok és ápolók helyett majd katonai szanitécek látnak el minket, a gyerekeket pedig az iskolákban börtönőrök fogják tanítani.
 
 A rendőrség is megszűnik, helyüket az önkéntes polgárőrség veszi át vagy rohamosztagosok. 
 
A közalkalmazottakat már most is közmunkásokra cserélik. a szakszervezeteket, politikai pártokat pedig egyszerűen kiváltjuk a CÖF-el.
 
Szerintem még sokat spórolhatnánk ha visszaállítanánk a lóvasutat! vagy ha az igazságszolgáltatást felváltanák a sámán és törzsi gyűlések vagy "csákmáték" döntései ukázai, egyfokú eljárás, gyors, pontos döntések apelláta nélkül és punk-tum!

2. Tarlós Istvánnak és Kocsis Máténak valaki súgja már meg, hogy a melegfelvonulás "méltatlanná" nyilvánítása az Andrássy úton ALAPTÖRVÉNY ELLENES, ugyanis a melegfelvonulás résztvevői melegek (vagy nem melegek), akik egyben magyar állampolgárok is, akiknek a hátrányos megkülönböztetését az ALAPTÖRVÉNY tiltja! Igy függetlenül az ő világlátásuktól és politikai ízlésüktől legyenek kedvesek erősen tartózkodni az Alaptörvény rendelkezéseinek megszegésétől, a hátrányos megkülönböztetéstől.
Az már csak továbbgondolás, hogy ha meg lehet tiltani egy embercsoportnak valamilyen tulajdonsága alapján -ez esetben szexuális orientáció- hogy mely történelmi városrészben sétáljon vagy ne sétáljon, jelen legyen vagy se, hogy felvonuljon vagy se, akkor a következő lépés, hogy ugyanezen emberek (vagy mások, pl. mi romák) mondjuk MEGKÜLÖNBÖZTETŐ JELZÉST viseljenek pl. csillagot, csengőt stb. Az már csak egy utolsó megállapítás, hogy a meleg felvonulás nem szexuális piknik hanem POLITIKAI rendezvény!
3. hallom a hírekben, hogy a letelepedési kötvény jól fizet. azaz a magyar állam képviselői míg a bevándorlók, migránsok, menekültek esetében uszító gyűlölet kampányt folytatnak, addig más JÓL FIZETŐ kuncsaftoknak függetlenül a származási országtól letelepedést biztosít. nos ez nemes egyszerűséggel gazemberség, elvtelen mocsokság. Tehát akinek nincs pénze azt agyonveretjük, leköpetjük ha ide mer jönni, függetlenül attól, hogy valóban üldözik - e, valóban rossz vagy jó ember-e, hogy tisztességesek-e a szándékai, hogy nemzetközi szerződések erre köteleznek minket, és függetlenül attól, hogy tőlünk viszont 500.000 fő ment más országokba bevándorolni, letelepedni, munkát vállalni gazdasági menekültként, vagy politikai menekültként, míg aki fizetőképes azt szívesen látjuk, ha nekünk tejel,
függetlenül attól, hogy származási országában esetleg gazember volt, bűnöző, vagy kalandor, vagy uzsorás, vagy isten tudja mi!
 
 
Hát nem döbbenet? De az.

Indián

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése