2015. július 31., péntek

Romákról - cigányokról


"A cigány szó eredeti ősi magyar szó és nem görög, vagy német!

A romáknak vagy a fáraó népének semmi köze a cigányhoz. A fáraó népe vagy romák a későbbi balkánról telepedtek Magyarországra a 14. században, de a cigány Árpaddal jött Magyarországra!!!! Ma nagyon megy a butítás, a tagadás!!!! Eredetileg Czigany-czigony-Czigony-szigony=szegény!!!

Ezt a nevet megtaláljatok a magyarok krónikáiban is a scithákkal  és medakkal kapcsolatban mint Sikan, Sicon, sicani, Sigyniai stb. néven, ezek az igazi magyar cigányok, akik mint muzsikus cigányok és romungróknak nevezik őket. Romungró pontos lefordítása magyar embert jelent, amit a többi romák adtak ennek a csoportnak!! Egységes magyar nemzet Árpáddal nem volt, ezért volt szükség a vérszerződésre!! Ezek a cigányok a rajputoktól származnak, akik a szittyák ősei!!! Tehát ha a magyar szittya-hun-avar nemzetségről beszél, akkor hogyhogy ezekhez semmi közünk??

A DNS tesztek egy bizonyos roma csoportról kimutatták, hogy rajputok, játok, gujaratok ( a kazahok).
Ezek pedig az igazi SAKAK, akik nem indiai eredetűek, ezek ősei mezopotámiaiak. Az Indiai elméletnek csak politikai háttere van!!! És valóban vannak egyiptomiak is a romák között!! Tehát láthatod, hogy egy egységes történelemről egyáltalán nem lehet beszélni!!! Tehát miféle ocsmány történészek vannak, ha egy egységes történelemről és eredetről beszélnek, a romák-cigányok múltjáról? Hogy lehet itt egy egységes történelemről vagy területről beszélni???

Az összes elmélet, ami egy egységes történelemről és egy egységes népvándorlásról ír, valójában hazugság!!!!

Sajnos, vannak olyanok, akik mindig a saját hülyeségükről fognak beszélni, én bizonyítékokról beszélek a magyar cigányok történetéből, de sokan közületek csak a buta gondolkodásokból indulnak ki, ami semmi más csak rasszista gondolatok. Érdekes, milyen hamar elfelejtettétek, hogy az egész Európa milyen barbároknak nevezte az őseiteket!! Ma már európai gyerekek vagytok szőke gyerekek ugye!!! Hát igen, István király is, ha kellett szétdaraboltatta saját embereit, mert nem akartak olyan német keresztényekké válni. Ja, rengetek áruló, seggnyaló van köztetek, akik ha kell, letagadják saját őseiket is!!! Érdekes sok magyar történész a magyarokat a pakisztániakkal testvérnek tartja, akkor miért idegen a magyar cigány??? Én arról nem tehetek, hogy a ti őseitek közösültek a szlávokkal meg a németekkel!!! És ma már nem látsz az orrod elé.

Rá kell jöjjél, hogy a romák-cigányok között hatalmas különbségek vannak genetikailag, fajilag, kultúrájuk teljesen eltérő egymástól, tehát hogyan tudsz véleményt mondani, ha nem egy népről van szó???? Például nem rakhatod össze a lovárokat a magyar cigányokkal, vagy nem teheted össze az oláh romákat a beás cigányokkal!!! Ezek különböző nép es különböző történet, származásuk van!!!! Ez ugyanaz mintha azt mondanám, hogy te es a románok egy és ugyanazon anyától származtok!!! Vagy a tótok es a magyar egy es ugyanaz!!!! Ugye, milyen butaság????? Érdekes, sokan felismerik és különbséget tesznek egymás között a romák-cigányok, de sokan főleg közületek nem, vajon miért???? Egy kalap alá vesszük?!!! Nem csak 100 tagú zenekar van, például tudod, mennyi színész van cigány Hollywoodban???

Énekesek???? Celin Dion, Julia Roberts, Erik Roberts, Gábor Zsazsa ... vagy csak a negatív dolog érdekel a cigányokról??? Mintha ezt a viselkedést már ismerném!!! A nyilasokról miért nem írtok?? Hogy igenis magyar testvérek voltak nektek??? Ja, mást írtok, a hunok hősi tetteiről, meg milyen szittyák voltatok meg okosak meg hősök, ez így jó?

Pontosan így van, a rosszat sokszor csak egy oldalról akarják látni, de a másik oldalt nem, csak egy néhány példa: tudod hogy mennyi magyar paraszt jött ki Kanadába mint cigány??? Talán nincs egyetlen egy sztrip bár, ahol ne táncolna magyar paraszt csaj!!!! Ezek 10 vagy 20 $-ért teszik ezt, érdekes, amikor a neten találkozol rasszista gondolkodó csajokkal Magyarországról, akik a nagy becsületes tökéletes magyar nemes dumát nyomjak, azonnal az eszembe jutnak a 10 $-os csajok, akik eladják a testüket a szaros 10 $-ért!! És képzeld, akkor sem hiszem, hogy minden csaj Magyarországon olyan lenne!!! Hiszem, hogy vannak becsületesek es 10 dollárosok is!!!

Romungrók-  ilyen nyelv soha nem volt!! Első sorban kik a romungrók??
Sokan azt hiszik, ők az igazi magyar cigányok( muzsikus cigányok), ez csak részben igaz, mert egy részük közösültek olyanokkal, akik ma a romungrókat képezik magukban. Az a nyelv, amit te elhagyott romungró nyelvnek hiszel, az valójában egy kevert nyelv a Lovárok és szervikok nyelvéből!!! Hidd el semmilyen közös roma ősi nyelv soha nem létezett, ez csak propaganda, az indiai elmélet nagyban kitalált elmélet!! Ha foglalkozni fogsz avval, hogy kiktől származnak egyes roma/cigány népek, akkor rájössz, hogy tulajdonkeppen ők az igazi hunok szittyák, párthusok, kushanok.

Ezekből a népekből később sokan csak Indiába áttelepedtek, vagyis egy sem vallja az indiai eredetet!! Ezek ma azok, akiktől a romákat/cigányokat származtatják. Például minden történész azt írja, hogy a cigányok a játoktól vannak, akik Indiában laknak, de arról nem nagyon írnak, hogy a játok az igazi hunok, akik közép ázsiai eredetűek!!!
Hogy tudjad, a játok azok voltak a maszagéták, a játokat a történelemben sokszor úgy is feljegyeztek, mint geták, jutok, jeták stb továbbá raj put vagyis rajputok, ezek megint a királyi szittyák, biztosan tudod, miért mondják rájuk.

Gujaratok - ezek megint a kazahok, vagyis ők azok, akik a kazah birodalmat alapították a zsidókkal, bulgárokkal, a magyarok őseivel az alánokkal, stb. Ezeket egytől-egyig mind szittya-hun népnek ismeri a történelem, es a romák-cigányok pedig DNA tesztekkel tudják mutatni, hogy ezek az ő őseik!!! A magyarok ősei is innen erednek!! Csak itt egy a probléma, mégpedig ha a magyar ős történelemről van szó, akkor hatalmas hun szittya hősi tettekről, nemes szuper fajról van szó!! De ha a romákról-cigányokról, akkor ők csak Indiából származnak és tyúktolvajok!!! Az igazság az, hogy a magyarok ősei mind közösültek nagymértékben a németekkel, szlávokkal, stb. és a romák-cigányok megmaradtak olyannak amilyenek voltak!!!

A hykszoszok!! Ezek voltak a massagéta, szittya, zsidók, tehát teljesen elképzelhető, hogy a romák ősei, amikor a hykszosz uralom felbomlott Egyiptomban es Mózessel a nép kiindul, a romák ősei is ott voltak, hiszen a hykszoszok azok a rajputok es a játok ősei is voltak!!! Ezek közül alakult ki a midianiták, akikről az imninalun olvashatsz Sandor Avrahamtol.

Mária Terézia: rendelete kimondja, tilos a cigány nyelv! Botütés járt érte anno és megvetés, akik cigányul beszéltek/bármelyik sinti, vagy lovari nyelvjárásokban, már elkezdődik a hazai cigányok nehéz helyzete e korban!

Minden évben hatalmas konferenciák valósulnak meg azért, hogy a roma nyelvet egyesíteni szeretnék, ezt nyilvánvaló azért teszik, mert egy ősi roma nyelv nem létezett, nem lehet az, hogy ezer meg ezer év után a roma nyelvnek olyan kevés a szókincse ( csak 1000 vagy 1200 roma szó van)!!!

Ma sokan a roma nyelvvel foglalkozó romák is kijelentik, hogy egy ősi közös roma nyelv nem volt!! Ezt tanúsítják, Ian Hancok, Ron Lee, stb.
Tehát hogy valaki nem beszeli azt a nyelvet, amit te beszélsz, nem jelenti azt, hogy ő már asszimilált annyira, hogy nyelvét is elhagyta, lehet, hogy a te nyelveden soha nem is beszélt. Mária Terézia rendelete a romák-cigányok egy bizonyos részére volt kiadva, ha a dokumentummal fogsz foglalkozni, rájössz, hogy a rendelet előtt már voltak cigányok, akik letelepedtek( például Mátyás király Nagy Idára telepített rengetek cigányt, Zemplén megyébe, főleg Szlovákiában a cigányokról van tanúsítás a 13. századból hogy letelepedtek, tehát a rendelet olyanokra volt kiadva, akik még mindig vándoroltak. ezek pedig minden esetre a lovárok voltak,
a lovárok, servikok és a muzsikus cigányok egy bizonyos része közösültek egymással, tulajdonképpen ezek a Romungrók, akiket Mária Terézia nevezett el így. ezért van az, hogy a romungrók között itt-ott még beszélik a nyelvet, csakhogy ez a nyelv többnyire a lovári nyelv, ami nyilvánvalóan arra utal, hogy eredetileg lovárok, tehát nem (magyar ember), ugyanis romungró pontos lefordítása magyar embert jelent. Érdekes dolog volt, amikor itt Kanadában Csehországból és Magyarországról a romák összejöttek, rájöttek tulajdonképpen arra, hogy ők a lovári nyelvet beszelik.

De ide nem tartoznak a muzsikus cigányok, ezek antropológiailag, DNS tesztek szerint nem tartoznak ehhez a csoporthoz. És a szintik sem tartoznak ehhez a csoporthoz.

Egyetlen egy ország nincs a világon ahol a cigányság úgy letette volna a kártyáját pozitívan, mint Magyarországon!!! A magyarországi cigányság minden politikai megmozduláson résztvett a történelemtől kezdve a mai napig. Az 56-osok között is voltak, Rákóczi, stb., nekem például 2 nagybátyám halt meg a Donkanyarnál, a nagyapám 12 eves korától a magyar hadseregben, és a kultúráról már nem is beszélve, és sorolhatnám meg nagyon sokáig a pozitív dolgokat, amit a cigányság tett Magyarországon. De persze, mi azt is tudjuk, hogy a cigányságról pozitívan ritkaság írni vagy beszélni, tehát minden jó tettet mások számlájára szoktak írni.

Az igazi magyarok őseiből ma csak 16% van a ti géneitekben!! Mert ma ti inkább szubszláv nép vagytok!! Szittyák, hunok, .....ja, pontosan ez az miert találták ki nálatok a finnugor testvériséget!! Ugyanis ha hunoknak, vagy szityáknak valljátok magatokat, akkor testvérek lennétek minden cigány csapattal!! Ugyanis az összes indiai csapat, akiktől a cigányokat származtatják, az mind a hunok szittyák ősei!!!!! Hogy mehetnek a cigányok??? Miért, lehet hogy jobban otthon vannak, mint te!!! Csak nem azt akarod mondani hogy Árpád pontosan olyan fehér gyerek volt, mint te???? Az avarok a Rrajputok egyik törzse.

Noha a világban igen sok helyen gyűlölik a magyarokat is mivel lenézőek és sokuk mérhetetlenül hibátlannak érzi magát, noha eléggé kevert nép! Mindenkiben talál hibát, de a toleranciát nem igen ismerik sokan! Képmutatásból állnak igen igen sokan!

MO-ról több mint 500 000 magyar menekült el a szegénység elől!!! Angliában rengeteg magyar van es bármit megtesznek, hogy ott élhessenek, például nincs olyan sztrip-bár vagy Escort szervíz, ahol magyar csajok ne dolgoznának a testükkel.
MO-ról 4000 roma van Angliában, de a magyarok 20%-a a romákéhoz!!! Kanadában 1500 roma van MO-rol!! Tehát miért nem kritizálod a sajátodat???? Mert bizony ők rekordot döntöttek az elvándorlással.

A szociális dolgokról meg engedd meg, hogy azt írjam, hogy az tinálatok az egyik legrosszabb, ami létezik Európában. Hogy érts... nálatok a szoc-gondozó úgy dolgozik, mint a bankban a kiscsaj aki csak kiadja a pénzt és kész...
A világban mindenütt úgy működik, hogy ha segélyre szorulsz, akkor az nem egy életre van, hanem minél hamarabb talpra állítsanak, tehát kiképzésre küldenek es munkába állítanak, ha tetszik ha nem! Szóval a segélyért mindenütt a rászorulónak tennie kell érte, és nem csak a markát tartania.

Nincs az elmúlt 10 év alatt olyan világszervezet, akik nem kritizálták volna Magyarországot a szegregációs politikája miatt...tudod, például hogy azok a speciális iskolák, amikbe a roma gyerekeket járatják Magyarországon, tulajdonképpen az a Náciktól származnak ?? Amit a kommunisták átvettek és a demokratikus? MO-n szeretettel tovább folytatják. Soroljam tovább a problémát nálatok??? Amúgy tudod, mennyi magyar jött ki Kanadába, mint roma?? Vagyis romának adta ki magát, csak itt tudjon maradni.

Sacak, vagyis szittyák, akikről írtam, nem kis köze van a romákhoz és furcsállom a nacionalista szittya-hun-avar-magyar történelemmel való hazudozásokat, a romák vérbeli testvérek a rajputokkal, játokkal (Maszageta), gujaratokkal, ezek pedig egyenes leszármazottjai a hunoknak, szittyáknak."

INDIÁN

18 megjegyzés:

  1. Egyszerre úgy érzem sok volt. Ez a téma olyan mint a kanalas orvosság, kanalanként kell adagolni. Gondolom a rengeteg felsorolt ókori népekről egyenként részletlesseben kelleni ismereterjesztő írásokat közzé tenni. Természetesen minden ismertetőt mondjuk közös címszó alatt mint esetleg: A cigányság története.

    VálaszTörlés
  2. Honnan szedted ezeket az okosságokat,Attila?
    A Hell Pista Horváth Aladár féle szélhámosoktól miert "nem határolódsz" el,ha màr komoly kisebbsegi szóvivő vagy a Gabesz pártjában?

    VálaszTörlés
  3. Honnan szedted ezeket az okosságokat,Attila?
    A Hell Pista Horváth Aladár féle szélhámosoktól miert "nem határolódsz" el,ha màr komoly kisebbsegi szóvivő vagy a Gabesz pártjában?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondolom csak költői a kérdésed, és annak ellenére, hogy tele van az írás helyesírási hibákkal és brutális fantáziálásokkal nem gondolog, hogy INDIÁN írta! :-)
      Hát persze hogy ezt is mástól kopipésztelte ide a saját nevén.
      Az eredetit még 5 éve egy BUBU (külföldön élő roma) blogger írta:
      http://romaklub.network.hu/blog/roma-kozosseg-cigany-klub-hirei/romakrol-ciganyokrol

      Törlés
  4. Indiánnak teljes mértékben igaza van a romák/cigányok nem indiábol származnak ha nem mezopotámiábol és rokonságban ál a ősi magyar néppel és a zsido néppel is persze ezt a magyar történet írok okosan el tusolják és mindent meg tesznek hogy ezt senki ne akarja be bizonyitani

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. India 2016-ban hivatalosan elismerte, hogy Inida a romák őshazája. Az indiai külügyminiszter javaslatot terjesztett au indiai kormány elé, hogy India kezelje diaszpóraként a romákat. De ez a fenti sztori eszméletlen nagy katyvasz. Na, t'avesz baxtalo.

      Törlés
    2. Tehát amikor olvasom hogy kik vagyunk cigányok, akkor pörög az agyam! Én romungró, vagy monthstjuk, hogy muzsikus családból származom. Akkor ja jólértem, india szóbase jöhet. Mezőpontámia az irányelv. Igen sokféleségek vagyunk, és külömböznek a kultúránk nagyinis. Azt tudtam, hogy a zsidókhoz van közöm énis olvastam valamilyen akáiat, és sándor ávrahám irásat. Tehát elfogadtam a zsidóságomat is. Akkor india csak politikai ezköz amiért a magyarok hazudnak. Igen van benne valami. Hiszen az őseim azt mondták mikor magyarország területére kerűltek, hogy egyiptomból jöttek és ot rabok voltak. Semilyen mást nemondtak. Erről az álítólagos magyaroknak nemnevezném, tudhattak erről és enyire egyhangúan hazudoztak a cigányságnak?? Arról papolnak, hogy adzsenbajjában vannak rokonaik magyarok, persze feketék. Azok magyarok! Mi meg nem?? Tényleg nincs a magyaroknak szégyenézésük!! Szégyentelenek, pofátlanok, nagyon nagy bűnözők!! Árpádis a rajputoktól származott?? Eddig ezt sem tudtam!! Árpád a szkíták, hunoktól származott?? Mi meg nem?? Mi ez a szarháziság!! Én és a rokonaim nembeszéljük a cigányelvet, vagyis vannak akik igen távoli rokonok. De úgy élünk szinte mint a magyarok. Nemértem az egészett. Vajin ha kifog tudódni az igazság, akkor mitfognak mondani?? Netán hogy cigánybűnözés! Mert akkor ez tökéletesen rájuk illik! Megál az eszem. Vannak romungrók, vagy más cigánynépcsopirtok akik már elkészíteték a DNA-t?? Kérem írjanak, hogy igen vagy nem.

      Törlés
    3. Ez nemsemmi! Én magyar cigány vagyok. Akkor én végűlis kivagyok? Szkíta hun ? Nemnagyon értem! Milene ha a tudósok újra és őszintén kivizsgálnák a cigányokat, mert igaz hogy tudunk külőnmséget tenni egymásközt, de legalább az ìre pont kerűlne. És énsem kötődöm indiához.

      Törlés
  5. Tamàs Juhàsz, teljesen jól írja! :)

    VálaszTörlés
  6. Teljes mertekbe igyvan ahogy irja.

    VálaszTörlés
  7. Ha roma vagy , vagy cigany vagy legy olyan bator es vetess magadbol genmintat ! Azutan hasonlitasd azt ossze a karpat medenceben talalt osi sirok csontvazainak genmintajaval ! A regeszet geneket azonosito terulete gyorsan fejlodik . Nem tudtok mar sokaig hulyesegeket osszehordani . Nezz tukorbe ! Ugy neztek ki mint az indiai cobra ciganyok es ugy is eltek . Ha valoban szittyak vagytok , eljetek ahhoz meltoan es dolgozzatok , ne lopjatok . Tisztelet a kivetelnek .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van, Indiai eredetűek vagyunk. A blog indulása óta eltelt néhány év (aki pedig követni tudja ezt a fenti szöveget annak gratulálok). Genetikai vizsgálatok is igazolták és India 2016-ban kijelentette, hogy a romák őshazája. Egy évvel később az indiai külügyminiszter javaslatot nyújtott be az indiai kormány felé, hogy az országon kívül élő romákat kezelje indiai diaszpóraként. (mint pl. Izrael a zsidókat). Ami a romák eredeti kasztját illeti, indoaryak utódai: rajputok ("harcosok" kasztja, a ksatirák katonái) indultak el Punjab mellől (ma Pakisztán-a muszlimok győztek). Csatlakoztak hozzájuk kovácsok, fémművese, zenészek, állattartók, fölművelők. Ezekből lett a mai cigány. Főleg (természetesen, angol nyelven lehet minderről forrást találni). Semmi közük a mongoloid eredetű népekhez.Szívesen.

      Törlés
    2. Üdv. Én romungró bagyok. Ezt olvasva igen! Mi cigányok nemragaszkodunk indiához. Nemis értem higy miért hazudták, hogy india az őshazánk. Én úgy gondoltam, hogy sieon iraeliek vagyunk mint ahogy sándor ávrahámis, és valamilyen avukai irta. De azt nemgondoltam, hogy eredeti magyarok vagyunk. Nekem mkst ez nagyon új! Tehát, a cigányok igazából tényleg magyarok?? Kérem, hogy legyenek szívesek válaszolni mert hihetetlen számomra. Mi szityár népből származunk meg még másmilyenből?? Nekünk cigányoknak úgy valotuk, hogy magyar cigányok vagyunk. De ha a cigány megnevezést elvetjük, mint ahogyan annak idején ránk akasztották, akkor eredeti magyarok vagyunk minden cigány csoport ? Rzt genetikailag mert nincs írás erről? És mért hazudnak a nagy magyarok erről hogy miis eredeti magyarok vagyunk? Miért halatnak ? És miért vagyunk lenézve és kitaszítva? Kérem legyenek szívesek irjanak. Köszönöm.

      Törlés
    3. Üdv! Én romungró vagyok, borsodból.tehát a romungrók eredetileg eredeti magyarok? És kb. 16% aki már előtünk laktak it és azok az igazi magyarok mint mi romungrók ? És ennek hogy letagadják az eredeti származásunkat. Politikai hátere va. És miért nem hozzák nyilvánosságra az eredetett? Hohy lehet kb. 77-78% lékot kitsszítként gondolni? Szeretném ha ezt minél hamarabb kivizsgálnák a tudósok. Mert ent nemlehet hagyni a továbiakban. Felháborító az egész hszugság! Amit a híres magyar bűnözők eltitkolták mindezt! Bevándorlónak tartanak minket, és közbe meg mivagyunk az igazi magyarok?? Kérem hogy legyenszíves írjon még több olyant ami köthető a romungrókhiz. Köszönöm.

      Törlés
  8. Én ezt nagy mrgdöbenésel olvastam. Engem érdekelne ez a téma, ha tud válaszolni aki írta legyen szíves írjon rám, dumcsizunk róla. Én romungró vagyok vagyis muzsikus cigány családból származom. Ledöbentő! Szeretnék töbet tudni az ó hazánkról. És kérdezem! A romungrókra igaz, hogy szkíták? Vagy minden cigányra? Tudom hogy külömbözöek vagyunk cigány csoportoként, de szeretném tudni hogy melyik cigány csoportnak hol az őshazája. Előre is köszönöm ha válaszolsz. Tisztelettel: egy magyar cigány borsodból.

    VálaszTörlés
  9. Üdv! Szeretném kérdezni ha valaki tudja biztosan, legyen/ legyetek szívesek írni nekem. A Hovatartozásomról. Én romungró vagyok. És muzsikus családbólis származom. Szeretném tudni, hogy eredetileg őshazámként indiát kell e figyelembe vennem, és rajput vagyok e? Egy szóval a romungró köztis vannak e külömbségek?? Mert én úgy tudtam hogy a romungró egy és ugyanaz.

    VálaszTörlés